Obiščite nas na:

Telefonske centrale

Telefonske centrale

Vstopite v svet poslovne učinkovitosti

Unify

Razvoj informacijskih tehnologij je podjetjem vseh velikosti omogočil revolucionarne spremembe v načinu izmenjevanja informacij in idej. Obenem je poplava podatkov v obliki elektronske in govorne pošte, sporočil in telefonskih klicev podjetjem prinesla nove težave kako obvladati vse te informacije. Če tudi vi potrebujete rešitev, ki bo prinesla red v komunikacijski kaos, se obrnite na nas, saj vam lahko pomagamo.

Osredotočeni smo na poenotene komunikacije, tako da so številne rešitve zasnovane na odprtih in sprejetih standardih, ki omogočajo preprosto integracijo v aplikacije, ki jih vaši zaposleni uporabljajo vsak dan. Rešitve se lahko integrirajo tako učinkovito, da intuitivno delujejo kot sestavni element originalne IT infrastrukture.

OpenScape Business

Komunikacije so ključnega pomena. Poenostavimo jih.

OpenScape Business je izjemno prilagodljiv sistem poenotenih komunikacij za majhna in srednje velika podjetja s podporo za govorne in poenotene komunikacija za podjetja, ki poslujejo na eni ali na večih lokacijah, omogoča vam govorne komunikacije, prisotnost, upravljanje govornih in spletnih konference, klicni center, neposredno sporočanje, mobilnost, faks. Na voljo je velika izbira različnih odjemalcev za različna delovna okolja.

OpenScape Business zagotavlja majhnim in srednje velikim podjetjem popolno komunikacijsko rešitev vse v enem, kot samostojni sistem nadgradljiv na največ 500 priključkov ali omrežna rešitev, ki jo je možno nadgraditi do 1000 priključkov.

OSBiz-overview

Združi vaše komunikacije in omogoči večjo učinkovitost vašega podjetja.

Razvoj informacijskih tehnologij je podjetjem omogočil revolucionarne spremembe v načinu izmenjevanja informacij in idej. Vendar neobvladljiva poplava podatkov v obliki elektronske in govorne pošte, sporočil in telefonskih klicev negativno vpliva na produktivnost podjetja. Če tudi vi potrebujete rešitev, ki bo prinesla red v komunikacijski kaos ter povezala vse komunikacije, ki so ključ uspešnega poslovanja, vam predstavljamo OpenScape Business podjetja Siemens Enterprise Communications.

prenos (6)Več informacij Vam je na voljo na povezavi OpenScape Bussiness, na strani Wiki, pa so zbrane tehnične informacije in uporabne napotke za delo, na voljo je tudi nekaj predstavitev v obliki kratkih filmov in video kanal z filmi:


OpenScape Office MX

Razvoj informacijskih tehnologij je podjetjem omogočil revolucionarne spremembe v načinu izmenjevanja informacij in idej. Vendar neobvladljiva poplava podatkov v obliki elektronske in govorne pošte, sporočil in telefonskih klicev negativno vpliva na produktivnost podjetja. Če tudi vi potrebujete rešitev, ki bo prinesla red v komunikacijski kaos ter povezala vse komunikacije, ki so ključ uspešnega poslovanja, vam predstavljamo OpenScape Office MX podjetja Siemens Enterprise Communications.

OpenScape Office MX poveže vse in ustvari preprost in učinkovit komunikacijski sistem s programsko opremo in aplikacijami, ki jih vaši zaposleni uporabljajo vsak dan. Dovoli vam združiti vaše telefonske klice, govorne nabiralnike, konference, fax in tekstovna sporočila v eno samo poenoteno rešitev, ki opravlja delo namesto vas in vašim uslužbencem omogoči, da se lažje in bolj predano posvetijo svojemu delu.

prenos (6)Več informacij Vam je na voljo na povezavi Openscape Office, stran Wiki, pa združuje tehnične informacije in uporabne napotke za delo.

750px-OpenScape_Office_overview