Obiščite nas na:

Kontaktni centri

Kontaktni centri

Kontaktni ali klicni centri

Kontaktni ali klicni center je strateško najpomembnejšo orodje za vzpostavljanje kontakta z vašimi strankami.  Glede na večinski tok prometa bi jih lahko uvrstili med dohodne (Inbound) in odhodne (Outbound),  v vsakem primeru pa je pomembno, da se lahko klicni center v realnem, času z največjo hitrostjo, prilagaja toku kontaktov, kar omogoča izredno optimizacijo komunikacije z strankami. Naše izkušnje pri postavitvi, integraciji in upravljanju klicnih centrov, pa bodo za Vas in vaše stranke pomemben vezni člen.

Poleg standardne funkcionalnosti klicnega centra OpenScape Contact Center ponuja izvirna orodja za optimizacijo dostopnosti in skupinsko delo. Ta orodja omogočajo integracijo vseh strokovnjakov v podjetju v delovanje klicnega centra in tako brišejo meje med delavci klicnega centra in preostalimi zaposlenimi. Agenti klicnega centra imajo vsak trenutek na voljo podatke o prisotnosti in dosegljivosti vseh ključnih sodelavcev, ne glede na njihovo lokacijo – tudi za tiste, ki delajo na domu. Po potrebi se lahko takšni sodelavci hitro vključijo v sistem distribucije klicev in tako pomagajo premostiti konice klicev v klicnem centru.

Kot skrbnik klicno-kontaktnih centrov zagotavljamo 24 /365  nemoteno delovanje, skrbimo za podatkovne baze, pripravljamo različna poročila in poročila ob izrednih dogodkih.

V podjetju ODZIV smo pridobivali izkušnje pri postavitvi Klicno-kontaktnih centrov, ter vstopnih linij za:

Kataloške prodaje: Quelle, Neckermann, BonPrix, Halens, Cellbes, Nikal

Assistenčne centre: TBS Team 24, Mitsubishi, Direct assistance, Petrol, DKV, Renault, MAN, Iveco, OMV Istrabenz, Kleber, SAF, Temsa, BMW, Toyota, SAAB, Lexus, AXA, Porsche, Rolls Royce, Conti, Balavto, Zavarovalnice Maribor, Generali, Tilia, Vzajemna, Velebit, Grawe, Elsig, HOK

Naše znanje in izkušnje, bomo z veseljem prenesli tudi v Vaš klicno-kontaktni center, za več informacij, pa smo Vam vedno na voljo.

prenos (6)

Predstavitev Kontaktnih centrov Unify