Obiščite nas na:

Drugi o nas

wikins_logo3

Uspešna (tele)komunikacija v podjetju,  je ključnega pomena. Takšnega mnenja smo zaposleni in zato smo se, odločili za sodelovanje z omenjenim podjetjem.

Kljub temu, da imamo v Sloveniji veliko različnih ponudnikov, telekomunikacijskih storitev, o menjavi nikakor ne razmišljamo, saj so nam zelo pomembni faktorji, ki vplivajo na izbiro ponudnika, katere pa, telekomunikacijsko podjetje Odziv, d.o.o., vsekakor, ima.

Naša, nedavna, izkušnja je bil prehod iz ISDN na IP tehnologijo in vse, kar je s tem povezano. Lahko rečemo samo to, da se, od ostalih ponudnikov, še kako razlikujejo. Vodijo jih močna volja, vztrajnost in znanje. Svoj posel obvladajo in svetovanje, ki smo ga bili deležni je bili le del tiste pike na i, zaradi katere so uspešnejši od ostalih.

Prehod iz ISDN na IP tehnologijo je bil izveden hitro in kakovostno. Delovanje našega podjetja pa je, kljub vsem preklopom in novim telefonskim številkam, itd. potekalo nemoteno.

Če bi se ponovno odločali, bi se, zagotovo, odločili enako, saj nam je res, zelo, pomembno dejstvo, da se lahko na podjetje Odziv, d.o.o. zanesemo. Vsekakor so upravičili našo izbiro.

Kristijan Korb, Wikins d.o.o.

___________________________________________________________________________

Amis

Veseli nas, da je podjetje Odziv d.o.o. v naši družbi ? v vse večji Amisovi skupnosti podjetij, kjer tudi z njihovo pomočjo pomagamo ostalim podjetjem zagotavljati naše uveljavljene in zanesljive telekomunikacijske storitve: Internet, Telefonija, Televizija in Varnostne rešitve ter racionalizirati stroške njihovega poslovanja.

Implementacija najsodobnejših tehnologij in vrhunskih rešitev, vlaganje v razvoj in izpopolnjevanje, predvsem pa usmerjenost k zadovoljevanju potreb ter izjemna natančnost so značilnosti, zaradi katerih želimo sodelovanje s podjetjem Odziv d.o.o. okrepiti tudi v prihodnje.

Verjamemo v obojestransko zadovoljstvo, saj se zavedamo, da dolgoročna uspešnost sodelovanja temelji na zanesljivosti, odzivnosti ter tekočem spremljanju in kakovostnem izpolnjevanju poslovnih storitev, ki so predmet našega medsebojnega razmerja.

Andrej Kranjc | Vodja prodaje poslovnim uporabnikom | Head of Sales for Business Customers

___________________________________________________________________________

images (61)

Sodelovanje našega podjetja TBS TEAM 24 d.o.o.  s podjetjem ODZIV d.o.o. sega v leto 1997. V tem času smo razvili dobre partnerske odnose in skupaj razvili vrsto projektov. Podjetje ODZIV d.o.o. je razvilo celostno podobo našega poslovnega komunikacijskega sistema. Vsa dela so bila izvedena pravočasno, strokovno, kakovostno in v skladu z določili pogodbe. Podjetje ODZIV d.o.o. na podlagi uspešnega sodelovanja za tovrstne storitve brez zadržkov priporočamo kot dobrega poslovnega partnerja.

Aleksandra DAJČMAN Key Account Management  po pooblasu direktorja TBS TEAM 24 d.o.o., g. Edvarda HOJNIKA

___________________________________________________________________________

Isomat

S podjetjem Odziv d.o.o., g. Pungartnikom, je res zadovoljstvo delati. Vedno se zavedajo prioritet in ustrezne najsodobnejše tehnične rešitve  kar stresajo iz rokava, predloge za možne izboljšave oz. nadgradnjo sistema, čeprav do izvedb le-teh pride šele v naslednjem koraku, pa imajo vedno pripravljene v predalu. Zato fantje in dekleta, vse čestitke za dosedanje delo ter samo tako naprej.

Darko Pregel, direktor

___________________________________________________________________________

Leykam

Na podlagi uspešnega sodelovanja na področju telekomunikacijskih storitev, med našim podjetjem Leykam tiskarna d.o.o. in podjetjem ODZIV Telekomunikacije, njihove storitve priporočamo tudi drugim podjetjem.

Z njihovim odgovornim pristopom in predanostjo smo vedno dosegali zastavljeno. Storitve so bile opravljene strokovno, pravočasno in v skladu z določili pogodbe. Ob tem lahko potrdimo, da so vsako delo opravili v dogovorjenih rokih in po dogovorjenih cenah.

Vsa dela so bila izvedena kakovostno in skrbno ter korektno, zato jih priporočamo vsem podjetjem, ki potrebujejo zanesljivega in strokovnega ponudnika telekomunikacijskih storitev.

mag.Tomaž Alegro, direktor  Leykam tiskarna d.o.o.

___________________________________________________________________________

Alba

Tudi naša firma Orodjarna in inženiring ALBA d.o.o. , letos praznuje okroglo 10. obletnico obstoja. Vaše podjetje ODZIV Telekumunikacije je pred desetimi leti pri nas vzpostavilo sistem telefonije s Siemensovo centralo, katera brez kakršnih koli motenj, deluje še danes.

Pohvaliti vas moramo glede strokovnih nasvetov, servisiranja in hitrega odziva na vsak klic, ki smo ga potrebovali. Takšnega sodelovanja si želimo še v naprej, ob vaši 22. obletnici pa vam čestitamo in vam želimo še veliko uspehov.

Igor Brezovnik, Vodja informatike

___________________________________________________________________________

CUDV

No, nas veseli, DA vedno NE rešujemo samo problemov in DA se imamo priliko  tudi o poslovnih odnosih kdaj pogovoriti oz. izraziti mnenje.

Mi smo res že dolgoročni poslovni partnerji z vami in zapišete lahko, DA je vaše poslovno obnašanje zelo  “fer” , saj  zelo odzivno odreagirate na javljen problem, storitev opravite v dogovorjenem času in korektno, tudi reklamacije in njihovo reševanje vam niso tuje, MI pa se trudimo   poravnati  finančno obveznost do vas v valutnem roku.  Naš slogan : Za dobro delo se pravočasno plača.

Poslovanje  je res takšno kot mora biti in samo želimo si lahko, DA bi vsi oz. Z vsemi lahko tako poslovali, pa bi bila naša ljuba domovina “rešena”.

Hvala za sodelovanje

Darja KOTNIK, dipl. ekon. vodja službe za osnovno oskrbo

___________________________________________________________________________

Sistemska Tehnika d.o.o.

Sodelovanje z vami je krajše, kot  jo izkazuje vaša obletnica, a vendar smo dosegli zelo visoko stopnjo medsebojnega zaupanja. Skupno reševanje nastajajočih izzivov je postalo samoumevno in vsiis sodelujočih podjetij smo pričakovali vaš predlog rešitve in vašo uskladitev naših zahtevnih želja in ustvarili ste vedno uporabno rešitev za vse. Pričakujem, da bo vaše delo teklo tako naprej in bo vaš pomemben del našega varovanja potekal skrit v ozadju a s pomembno podporo naši osnovni dejavnosti.

Jožef Studenčnik, Sistemska Tehnika d.o.o.